0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Reisu suunnittelee ja valmistaa koruja ja asusteita uudelleen käytetyistä ja yksityisten ja yritysten ylijäämämateriaaleista

 

Reisun tuotteisiin kuuluvat niin yksinkertaisen modernit korut kuin iloisen värikkäät asusteet. Tuotteissa panostetaan yksilöllisyyteen, tyyliin ja laatuun. 

Erityisen suosittuja ovat Reisun graafiset uusiopitsistä valmistetut pitsikorvakorut ja erikokoiset uudelleenkäytetystä kankaasta valmistetut nipsukukkarot. Verkkokaupasta löydät toistaiseksi vain osan Reisun tuotteista, mutta koko valikoima on nähtävissä myyntitapahtumissa. Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta verkkokaupasta, ota yhteyttä niin katsotaan löytyisikö etsimäsi silti!

Reisun tuotteet suunnittelee ja valmistaa tekstiiliartesaani ja ympäristönsuojelutekniikan insinööri Tiia Kirjavainen.

Reisun tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, tarkemmin sanottuna Harjavallassa, Satakunnassa. Suunnittelun ja valmistuksen peruspilarina on uusiomateriaalien käyttö tyyliä tietenkään unohtamatta.


Rankka työ, sinnikkyys ja inspiraatio saivat tunnustusta viime keväänä. Rouva Reisu eli Tiia vastaanotti suuren kunnian, kun hänet valittiin Harjavallan Nuoreksi Yrittäjäksi 2017!

Tiia kertoo Reisun synnystä TaruLiinan blogikirjoituksessaan näin:

Reisu on tarina sitkeydestä, vastoinkäymisistä, kauneuden luomisen kaipuusta, ja…

järjettömästä määrästä tavaraa!

Niin kauan kuin muistan, olen ollut kiinnostunut ympäristöasioista. Aika pian artesaaniopintojen alettua kävi selväksi, että materiaalien uusiokäyttö olisi minun juttuni. Maailmassa on aivan tolkuttomasti tavaraa, joka hetken käytön jälkeen päätyy jätteeksi. Suunnittelussani kaikki lähtee siitä, mitä uutta voisi tehdä jostain jo käytetystä ja tarpeettomaksi käyneestä. Tärkeintä minulle tuotteissani on kuitenkin korkea laatu ja muotoilu.

Muotoilussa minua viehättää tietty yksinkertaisuus ja selkeys. Koruissani voikin nähdä mieltymykseni hyvin graafiseen ja voimakkaaseen muotokieleen. Yritän aina etsiä koruun jotain uutta, parhaimmillaan jopa ennennäkemätöntä. Pikkuhiljaa tuotteisiini onkin kehittynyt oma muotokieli, se jokin, joka kertoo tuotteen olevan minun suunnittelemani.

Haluan olla osa ratkaisua. Ja tehdä sen tyylikkäästi!

Terveisin, Tiia
Tiia Kirjavainen