0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Musta Kuura -riipus

37,00 €
Saatavilla
Kuura on hienostunut ja tyylikäs korusarja.
  • Valitse ketjun mitta
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Mustan Kuura-korun pitsimäisyys tulee aivan erilaisella tavalla esille kuin valkoisessa mallissa. Musta Kuura on valkoista sisartaan huomattavasti näyttävämpi ja rohkeampi!


Kuura-koru on näyttävyydestään huolimatta henkäyksen kevyt, koska koru on pitsin osuutta lukuunottamatta läpinäkyvä. Lisäksi korun ilme muuttuu sen mukaan, mitä korun alla on!


Reisun Kuura-pitsikorut on valmistettu uudelleenkäytetystä pitsistä. Riipus on ihanan kevyt kaulalla. Jokaisessa korussa on hopeinen Reisu-merkki.

Riipuksen korkeus on noin 3 cm, ja se on muodoltaan alaspäin levenevä nelikulmio.

Korua on saatavilla kahdella eri pituudella, 50 cm ja 80 cm. Verkkokaupassa on saatavilla myös omavalintainen ketjun pituus. Valitse tällöin valikosta kohta "Oma valinta" ja ilmoita haluttu ketjun pituus kohdassa "Omavalintainen ketjun pituus".

Korun metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs on korumateriaalina suosittu; se on hyvin siedetty, kestävä ja värjääntymätön, eikä aiheuta nikkeliallergiaa.


Huomioithan, että jokainen Kuura-koru on yksilö. Kahta samanlaista ei ole!

Koru toimitetaan Reisun korulaatikossa, jossa koru on hyvä säilyttää tai antaa lahjaksi.


Hoito-ohje: Koru on vedenkestävä, mutta poista koru peseytymisen ajaksi. Koru saattaa naarmuuntua, joten säilytäthän sitä huolella. Tarvittaessa voit pyyhkiä riipusta naarmuttamattomalla liinalla. Vältä kemikaalien suihkuttamista tuotteeseen. Älä säilytä korua suorassa auringonpaisteessa.

  • Valmistaja: Reisu
  • Paino: 25 g